skip to Main Content

Het Inloophuis ‘Leven met kanker’ is heel blij met alle verschillende sponsoracties die worden ondernomen.

2021

Wikkelbedrijf Rijswijk

Wikkelbedrijf Rijswijk te Driebruggen bestond 50 jaar in 2020 en de onderneming werd door de ouders Co en Dineke overgedragen aan de derde generatie, zoon Johan. Johan zet samen met zijn vriendin Desiree het succesvolle bedrijf voort. In plaatst van een feest te vieren dat door Corona niet mogelijk was, werden gelden besteed aan goede doelen. Ook ons Inloophuis werd gul bedacht met 2.000 euro. Hiervoor willen wij de gehele familie Rijswijk ontzettend bedanken!

2020

Adventsactie

De opstandingskerk verkoopt jaarlijks adventskaarsen voor een goed doel. Dit jaar was ons Inloophuis de gelukkige. We ontvingen 1.733 euro en hebben dit concreet besteed aan een tuinset en een printer. Enorm bedankt hiervoor.

Gift voor 15 jarig bestaan

Vanwege ons 15-jarig bestaan op 9 december 2020 ontvingen we van de gemeente een cheque van 150 euro. We bedanken de gemeente hartelijk voor deze bijdrage, naast de jaarlijkse subsidie ruim 6.000 euro.

Huis in Actie

In oktober sloten we ons aan bij de campagne van het KWF ‘Huis in Actie’, speciaal voor Inloophuizen. Mensen kunnen hun eigen acties opzetten voor ons Inloophuis of gewoon geld doneren. Dat leverde ons een bedrag van 1.620 euro op.

Robin Hood

Gast Alex de Groot organiseerde een speciale sponsorwedstrijd bij Schietvereniging Robin Hood. Dit leverde maar liefst 1.300 euro op.

Sponsorwandeling voor Inloophuis ‘Leven met kanker’

Op zaterdag 12 september organiseerde Inloophuis ‘Leven met kanker’ een sponsorwandeling richting Linschoten en voor de echte wandelliefhebbers ook nog naar Montfoort. De opbrengst van het inschrijfgeld waren circa 2.000 euro. Eenzelfde bedrag ontvingen we door de flyeractie voor deze wandeling. Op de achterkant stond de mogelijkheid iets te doneren via onze QR-code. Ontzetten bedankt aan iedereen die meeliep of gewoon een bedrag doneerde.

Prachtige donatie Rabo Clubsupport

We zijn enorm blij met het bedrag van 1.778 euro van de Rabo Clubsupport actie. We eindigden op de achtste plaats en willen hiermee iedereen die op ons gestemd heeft van harte bedanken. Het is ontroerend hoe veel mensen ons Inloophuis een warm hart toedragen.

De 24 uur van Woerden

Eerder dit jaar keken we ontzettend uit naar 15 & 16 mei. Op deze data zou de 5de editie van de 24 uur van Woerden plaatsvinden. Helaas mag het dit jaar niet zo zijn door COVID19. Een enorme teleurstelling voor de mannen en vrouwen van de stuurgroep ’24 uur van Woerden’ die al veel tijd en werk hadden gestoken in de organisatie om er weer een fantastisch evenement van te maken. We willen ze daar enorm voor bedanken!

Blijf je ons steunen?

Als gevolg van COVID19 zijn veel van de sponsoracties die voor 2020 gepland stonden en waarvan (een gedeelte van) de opbrengst naar het Inloophuis ‘Leven met kanker’ zou gaan gecanceld. We willen iedereen bedanken die al bezig was met de organisatie van een evenement of actie. We vinden het ontzettend jammer dat de omstandigheden het onmogelijk maakt om de activiteiten te laten plaats vinden. We hopen op jullie steun te mogen blijven rekenen. Onder ‘steun ons’ ons vind je andere mogelijkheden om dit te doen.

Back To Top