Ga naar hoofdinhoud

Nuttige links

Wij hebben een aantal websites voor u geselecteerd die nuttige, integere en toepasbare informatie bieden:

IPSO – IPSO is de brancheorganisatie voor inloophuizen en psycho-oncologische centra in Nederland, waarbij ons Inloophuis is aangesloten. Hier vindt u informatie over de achtergrond en het nut van psycho-sociale hulpverlening aan mensen die leven met kanker. Het bevat ook een lijst van Inloophuizen in Nederland. Zie ook verder <YouTube>.

KWF Kankerbestrijding – KWF is natuurlijk een bekende organisatie in de strijd tegen kanker in Nederland. Hun doel is: minder kanker en meer genezing voor kankerpatiënten, maar sinds enige tijd ook: een betere kwaliteit van leven. Het KWF werkt nauw samen met de Inloophuizen.

Kanker.nl – Een initiatief van KWF Kankerbestrijding, patiëntenbeweging Levenmetkanker en IKNL (kenniscentrum voor zorgverleners in de oncologie). Zij hebben de handen ineen geslagen om betrouwbare informatie, ervaringskennis en het ondersteuningsaanbod rond kanker op één plek te bundelen en aan te bieden.

Rondom kanker – onder andere lotgenotencontact.

NFK Informatie zorgverzekeringen. Om een goed afgewogen keuze te maken, heeft NFK, de Nederlandse Federatie van Kankerpatiënten organisaties veel zaken rondom zorgverzekeringen speciaal voor (ex-)kankerpatiënten uitgezocht en op een rij gezet.

 

 

 

Back To Top