Ga naar hoofdinhoud
Logo-Noordkaap-1000

Onder het Motto, is het Inloophuis u ook een cent waard, stapt Rob van Hoogdalem dinsdagochtend 1 juni om 9.00 uur bij het Inloophuis ‘Leven met kanker’ op de fiets. Het is de start van zijn 7.000 kilometerlange tocht naar de Noordkaap waarmee hij geld wil ophalen voor ons Inloophuis, een cent per kilometer. Wilt u ook doneren? Dat kan via het formulier hieronder.

Geen strijkstok

Rob had al een tijd lang het plan om naar de Noordkaap te fietsen en besloot zich laten sponsoren omdat hij het Inloophuis een warm hart toedraagt. Hij verloor zijn vriendin twee jaar geleden aan kanker, en ook zijn ex-vrouw en kinderen hebben een vorm van kanker. Iedereen die wil, kan hem en dus het Inloophuis steunen door te doneren. “Er blijft niets aan de strijkstok hangen, je kunt rechtstreeks doneren op de rekening van het Inloophuis.” Zelfs als een bedrijf hem materialen met korting wil leveren, laat hij hen die korting op onze rekening storten.

Tentje

Rob is goed voorbereid. “Ik heb een goede elektrische fiets met twee accu’s, een karretje erachter met daarop een vlaggetje met het speciale door een vrijwilliger van het Inloophuis ontworpen logo. Zo ben ik goed zichtbaar en herkenbaar.” Hij heeft onderweg niet veel nodig. “Ik heb een tentje en een slaapzak bij me en kan me zo prima redden. Soms een keer ergens overnachten voor een warme douche.” Onderweg heeft hij diverse pleisterplaatsen waar hij mensen kent, dus ziet hij af en toe even een bekende.

Vlog

Onderweg houdt Rob een vlog bij. “Iedere dag stuur ik de beelden naar iemand die ze voor mij gaat bewerken en die we dan via het Inloophuis zullen delen.” Ook levert Rob wekelijks een kort verslag aan voor de Woerdense Courant en uiteraard ook voor de website van het Inloophuis, zodat iedereen hem op zijn tocht kan volgen. Zodra Rob weet wanneer hij weer in Woerden aankomt laten we dit weten. Dat zal op een zaterdag op de Streekmarkt in Woerden zijn waar we hem een warm onthaal zullen geven.

Steun Rob met een donatie aan het Inloophuis:

Tot nu toe is er al € 2.323,45 via de website gedoneerd!

Back To Top