skip to Main Content

Weer diverse activiteiten in ons Inloophuis

Gelukkig kunnen we in ons Inloophuis weer allerlei activiteiten organiseren voor mensen die met kanker te maken hebben. Dat doen we uiteraard steeds met in achtneming van de geldende regels om het zo veilig mogelijk te maken.

Tijdens de Mannenochtend op vrijdag 28 mei komt Rob van Hoogdalem vertellen over zijn aanstaande avontuur: fietsen naar de Noordkaap voor ons Inloophuis.

Bij het wandelen in de buitenlucht op maandagmiddag is dat uiteraard geen probleem. Iedere maandagmiddag om 13.30 uur neemt Antonio del Rosario liefhebbers mee voor een wandeling van een uur in de buurt en die wandeling is steeds weer anders.

Op maandagmiddag 31 mei om 14.00 uur laat Michael Meijers je met Begrijpbaar Bewegen zien en voelen wat je nog wel kunt doen als je door kanker geraakt bent.

Ook de Kidsclub komt alweer bij elkaar, wel lekker buiten. Op woensdagmiddag 2 juni van 14.30 tot 16.30 uur gaan ze net als de volwassenen sportief bewegen.

Aanmelden

Voor alle activiteiten geldt dat je jezelf wel moet aanmelden want het aantal deelnemers is vanwege corona nog steeds beperkt. Mailen kan naar info@inloophuislevenmetkanker.nl en bellen kan naar 0348-447643 of 06-14004496.

 

Back To Top