Inloophuis 'Leven met kanker'

ontspannen ontmoetingsplaats voor lotgenotencontact

Kennismaken met schilderen.

Op dinsdag 1 december van 10.00 tot 12.00 uur is er een schilderworkshop in Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden. De schilderworkshop is eenmaal per maand onder leiding van ervaren schilderdocenten, deze maandag door Corrie Berends. 

Even vergeten dat je ziek bent (geweest) en ontspannen genieten van het plezier om creatief bezig te zijn. Dat kan in Inloophuis ‘Leven met Kanker’. We werken aan de hand van voorbeelden maar zelf iets bedenken mag ook, het is voor iedereen te doen. Tijdens het schilderen staat plezier voorop, want plezier ontspant en doet je even ontsnappen aan de waan van de dag.
Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Omdat het om een beperkt aantal plaatsen gaat, is aanmelden voor deze workshop nodig. Dat kan telefonisch (06-14004496), per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).
Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.

Mannenochtend 

Op vrijdagochtend 27 november om 10.00 uur vindt de Mannenochtend plaats van Inloophuis ‘Leven met kanker’. Na een kop koffie vertrekken de gasten naar de voedselbank alwaar ze uitleg en een rondleiding krijgen. na afloop is er een afsluitend kopje koffie in het Inloophuis.

Hoewel mannen ook te maken hebben met de ziekte kanker of met het verlies van een dierbare, blijkt dat zij vaak minder goed aansluiting vinden of andere interesses en behoeftes hebben. Daarom organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ met een speciale Mannenochtend op de laatste vrijdagochtend van de maand met een bedrijfsbezoek om zo het nuttige met het aangename te verenigen. Dat de behoefte bestaat, bleek al tijdens de eerste ochtend in januari. De gesprekken kwamen als vanzelf op gang tijdens het bedrijfsbezoek. Ideeën voor aankomende Mannenochtenden zijn van harte welkom, eigen inbreng van de deelnemers wordt bijzonder op prijs gesteld.

Zin om mee te gaan? Kom dan naar ons Inloophuis aan de Wilhelminaweg 12 in Woerden op vrijdag
27 november 2020. De ochtend is van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is wel noodzakelijk. Bel of mail hiervoor naar 0348-447643, 06-14004496 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We kunnen weer open

Vanaf maandag 23 november gaan de activiteiten weer van start volgens het activiteitenprogramma. Uiteraard na inschrijving en nog met beperkte aantallen gasten om het veilig en vertrouwd te houden. We hopen dat we op deze manier weer voor lange tijd open kunnen blijven. De behoefte aan een gesprek, een activiteit, een kopje koffie is erg groot, zo weten we uit reacties van mensen die hier graag en geregeld komen.

Het is nodig om in te schrijven voor activiteiten. Even langs komen om te kijken of er plek is om een kopje koffie te drinken kan altijd. Dus van harte welkom.

 

1-op-1 activiteiten en gesprekken mogelijk

Hoewel de deuren van ons Inloophuis nu tijdelijk gesloten zijn voor inloop en groepsactiviteiten, is het wel mogelijk om in overleg een 1-op-1-gesprek te hebben of 1-op-1 een activiteit te doen met een vrijwilliger. Zo zijn er gasten die reiki krijgen, en bloemstukje of een kaart maken of gewoon een kopje koffie drinken tijdens een gesprek met een van onze vrijwilligers. Op deze manier kunnen we gelukkig toch ruimte bieden voor contact aan mensen die het in deze lastige tijd juist zo hard nodig hebben. Belangstelling? Neem hiervoor contact met ons op.

 

   

Openingstijden

Inloophuis 'Leven met kanker'

 

Agenda

Sponsoracties

Handige Links

Archief

 

 

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

13:30 - 16:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

Wilhelminaweg 12

3441 XC Woerden

0348 - 447 643

06 1400 4496

info@inloophuislevenmetkanker.nl

IBAN: NL48 RABO 0331107430

donateur worden