Ga naar hoofdinhoud
De 24 uur van Woerden op 13 en 14 mei 2022

Op 13 en 14 Mei 2022 vindt in Woerden de vijfde editie plaats van De 24 uur van Woerden. Dat is een groots wandelevenement om geld in te zamelen voor ons Inloophuis ‘Leven met kanker’ en het Prinses Máxima Centrum voor Project Kwaliteit van Leven*.

Om te laten zien dat mensen die leven met kanker er niet alleen voor staan wandelen enthousiaste deelnemers 24 uur lang, in estafettevorm, door Woerden. Zij laten zich sponsoren en verzinnen ludieke acties om zo veel mogelijk geld voor de goede doelen binnen te halen. Op de website van De 24 uur van Woerden – You’ll never walk alone vind je alle nodige informatie. Hier kun je ook de grote poster en de ‘Ik doe mee’-poster downloaden en voor jouw raam of in jouw bedrijf (op)hangen.

Nieuwsbrief
De 24 uur komt geregeld met een nieuwsbrief die je hier kunt lezen.
Nieuwsbrief De 24 uur van Woerden 012022

Programma
Vrijdag 13 mei 17:00 uur Feestelijke opening
Vrijdag 13 mei 22:00 uur HELDENRONDE
Zaterdag 14 mei 15:00 uur trekking loterij
Zaterdag 14 mei 17:00 uur Knallende afsluiting

Meedoen?
Ook ons Inloophuis doet mee met een eigen team, dus als je zin hebt om mee te lopen, meld je dan aan via evenement@inloophuislevenmetkanker.nl.

* Prinses Máxima Centrum – Project Kwaliteit van Leven: er wordt één digitaal Late-effecten informatie-platform ontwikkeld waarop alle up-to-date, betrouwbare en begrijpelijk informatie over deze late-effecten staat. Tips over bijvoorbeeld lifestyle onderwerpen, verwijzingen en het delen van verhalen. Dit is belangrijk om het zelfvertrouwen en regie op de kwaliteit van leven weer te vergroten.

Back To Top