Ga naar hoofdinhoud

Naast de al lang bestaande Kidsclub start ons Inloophuis in januari 2022 met Chillavonden op de derde woensdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur. Het is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die thuis te maken hebben met een kwetsbaarheid zoals ziekte of beperking.

Zin om te komen? Aanmelden kan eenvoudig via 06-14004496 of info@inloophuislevenmetkanker.nl

De invulling van de avonden wordt met de jongeren bepaald en zijn bedoeld om samen leuke dingen te doen en herkenning bij elkaar te vinden. We organiseren dit samen met de Mantelzorgconsulent, Buurtwerk, Maatschappelijk werk en Handjehelpen. Zij merken dat er best wel wat jonge mantelzorgers zijn die niet zo onbezorgd opgroeien, thuis altijd de zorg hebben of voelen voor een gezinslid met een ziekte of ernstige aandoening. Vaak is er weinig aandacht voor deze jongeren.

Het Inloophuis heeft voor deze groep drie nieuwe vrijwilligers bereid gevonden deze club te leiden en begeleiden. Dit zijn twee vrouwen met ervaring met jeugd: Jeanne Nieuwedijk en Ria van der Zon en een jongedame die zelf ervaringsdeskundige is, de 22-jarige Eline van Goch. Daarnaast stagiaire Hifida vanuit Handjehelpen.

Voor deze nieuwe club hebben we geld van fondsen toegezegd gekregen en we gaan nu volop starten met de PR en de werving van jongeren die in deze situatie zitten. Dus kent u jongeren waarvoor deze cillavonden iets zouden zijn? Laat het ons weten. We gunnen ze heel erg een fijne plek met anderen die in eenzelfde situatie verkeren.

Back To Top