Ga naar hoofdinhoud

Activiteiten

We organiseren ook in Coronatijd diverse activiteiten waarvan sommige wel wat zijn aangepast. Zo is het zingen niet opgestart. Daarvoor in de plaats is ‘luisteren naar muziek’ gekomen. Gasten komen bij elkaar (bij mooi weer in de tuin) en kunnen van tevoren verzoeknummers aanvragen en vertellen wat dat nummer met ze doet, waarom ze dat nummer zo graag willen (laten) horen. Het van tevoren aanvragen maakt het mogelijk om de teksten te vertalen en die met elkaar te delen. Coördinator Marian Duurkoop: ‘Het idee voor deze activiteit is ontstaan omdat zingen niet meer kon, maar dit is zo’n succes dat we het er zeker inhouden’.

Natuurlijk kun je altijd een kopje koffie of thee drinken in het Inloophuis, en gezellig een praatje maken met andere gasten en met onze vrijwilligers,  maar we hebben gemerkt dat het ook heel fijn kan zijn om samen bezig te zijn. Met creatieve of ontspannende activiteiten, of met lekker bewegen. Als je goed bezig bent, heeft dat altijd een extra waarde.

Je vindt in het Inloophuis een keur aan activiteiten, er is voor elk wat wils.  De activiteiten zijn onder te verdelen in verschillende categorieën, klik voor meer informatie op de activiteit van jouw interesse.

Gesprek

images_basis_Kopje-koffie

Creatief

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Verbeelding

DSC00202

Informatie

DSC08939

Ontspannen

DSC00265

Bewegen

images_2019_Wandeling_7-9-19_2

Activiteitenprogramma

Voor een totaal overzicht, klik hier voor het Activiteitenprogramma. Bij deelname zijn geen kosten gemoeid. Wel vragen we voor bepaalde activiteiten om vooraf in te schrijven, dit staat opgenomen in het Activiteitenprogramma.

Sponsoracties

Wil je weten welke activiteiten er ten behoeve van het Inloophuis worden georganiseerd, kijk dan naar het overzicht van de sponsoracties

Back To Top